contact cursuri resurse umane
cursuri eurocor
cursuri resurse umane autorizatecursuri resurse umanemetoda de studiu resurse umaneinscriere cursuri resurse umanegratuit lectie demo curs resurse umane
Inspector Resurse Umane   Inspector Protectia Muncii   Specialist Recrutare si Evaluare Resurse Umane
Managementul Resurselor Umane
curs specialist recrutare si evaluare resurse umane
specialist recrutare si evaluare resurse umane

Specialist Recrutare si Evaluare Resurse Umane – Cum invat?

"Teme-te de marinarul care ajunge pe uscat!", spune un stravechi proverb olandez. A nu fi potrivit cu meseria practicata sau cu serviciul poate fi o adevarata drama pentru angajat si o reala problema pentru angajator. De aceea va fi mereu nevoie de specialistul in recrutare si evaluare resurse umane. Gasirea unui job potrivit si mentinerea lui este idealul oricarui om. Indiferent de contextul economic, succesul unei companii variaza in functie de competentele profesionale ale angajatilor sai.


Cursul EUROCOR Specialist recrutare si evaluare resurse umane se adreseaza atat celor care vor sa imbratiseze aceasta profesie, cat si celor care vor sa-si imbunatateasca abilitatile de recrutor. In cele 16 module, accentul se pune pe caracterul practic al informatiilor.


Vei invata cu maxima usurinta materialul din cursuri. Pentru inceput, trebuie sa ai foarte clar in minte obiectivele pe care vrei sa le atingi dupa studierea fiecarui material. Astfel, la inceputul modulului sunt prezentate succint principalele cunostinte si deprinderi pe care trebuie sa le dobandesti pana la sfarsitul studiului.


Intelegerea tuturor aspectelor prezentate este asigurata de numeroasele exemple, inspirate din experienta personala a unui specialist de resurse umane. Pentru ca tu sa inveti cat mai usor si eficient, pe marginea modulelor apar semne si simboluri, care semnaleaza, printre altele, principiile importante si recomandarile de care este bine sa tii seama, exercitiile sau studiile de caz.


La sfarsitul modulelor exista sectiuni de intrebari de verificare, dar si o recapitulare, care te ajuta sa fixezi aspectele cele mai importante. Daca vrei sa verifici solutiile tale la exercitiile din cadrul modulului, poti consulta sectiunea raspunsuri la exercitii, care iti ofera sugestii de rezolvare. In plus, rezolvi tema pentru acasa si o trimiti profesorului tau personal care va fi alaturi de tine pe parcursul intregului curs!


Ai sansa sa te convingi, ACUM, de beneficiile studiului alaturi de EUROCOR, o investitie in viitorul tau! Pentru a te familiariza cu metoda de studiu, Eurocor iti ofera GRATUIT o lectie demonstrativa. Alaturi de programa de studiu gasesti si sectiuni reprezentative pentru toate unitatile de structura ale unui curs: notiuni teoretice, exemple, exercitii, recapitulari, teme pentru acasa etc.


Mai ai la dispozitie si o metoda rapida si eficieta de primire a cursurilor:
Primesti lunar, pachetul de curs, la adresa dorita!
In fiecare luna, studentii Eurocor primesc prin Posta pachetul de curs ce cuprinde toate materialele necesare studiului.


√ Poti primi pachetul de curs direct acasa, la cutia postala.
Pachetul de curs are formatul A4. Asigura-te ca dimensiunile cutiei postale sunt de minim 22 x 30 x 1 cm.
√ Poti primi pachetul de curs la serviciu.
Asigura-te ca are cine sa primeasca pachetele sau cutia postala are dimeniunile minim 22 x 30 x 1 cm.
√ Poti primi pachetul de curs la oficiul postal de care apartii.
Pentru a putea ridica pachetul de la oficiul postal, adresa cu care te inscrii trebuie sa coincida cu adresa din buletin sau cartea de identitate.


specialist recrutare si evaluare resurse umane In plus, in masura in care apar modificari in ceea ce priveste schimbarea domiciliului, serviciului sau pur si simplu se doreste modificarea expeditiei, Departamentul Relatii Cursanti iti sta la dispozitie la tel. 021.33.225.33 sau la adresa de e-mail: infoexpeditii@eurocor.ro, pentru a opera modificarile solicitate.

Ce invat?
Cum invat?
Ce obtin la final?
Cum platesc?
Inscrie-te la curs

gratuit lectie demo resurse umane
Copyright © 2018 Institutul Eurocor. Toate drepturile rezervate.   Cursuri Eurocor   Contact   Cursuri Engleza
Limba Engleza   Cursuri Germana   Cursuri Cosmetica   Cursuri Machiaj   Cursuri Contabilitate
inscriere curs