contact cursuri resurse umane
cursuri eurocor
cursuri resurse umane autorizatecursuri resurse umanemetoda de studiu resurse umaneinscriere cursuri resurse umanegratuit lectie demo curs resurse umane
Inspector Resurse Umane   Inspector Protectia Muncii   Specialist Recrutare si Evaluare Resurse Umane
Managementul Resurselor Umane
Lectie demonstrativa gratuita

Eurocor va ofera GRATUIT o LECTIE DEMONSTRATIVA pentru a va familiariza cu materialul de curs si metoda Eurocor. Ca numar de pagini, lectia demonstrativa reprezinta aproximativ jumatate din caietul de curs pe care-l veti primi. Aceasta cuprinde, pe langa programa de studiu, sectiuni din diverse lectii reprezentative pentru toate unitatile de structura ale unui curs: notiuni teoretice, exemple, exercitii, recapitulari, teme pentru acasa etc. Veti avea posibilitatea sa va convingeti inca de la inceput de aplicabilitatea cursurilor in viata de zi cu zi. Speram ca materialul prezentat in lectia demonstrativa sa va fie util in luarea deciziei de a deveni cursant al Institutului Eurocor.


Materialul de curs

Un pachet de curs contine un caiet de aproximativ 44 de pagini, ce include 2 lectii si formularele de tema. In plus, pe parcursul studiului, cursantii primesc diferite materiale informative, cum ar fi curierele trimestriale, ce contin recomandari, prezentari ale noilor cursuri lansate, concursuri si articole despre dezvoltarea carierei.


Structura cursurilor

Materialul fiecarui curs este structurat in caiete, ce contin:
√ notiuni teoretice;
√ exemple si aplicatii practice;
√ recapitulari sau rezumate;
√ desene sau ilustratii reprezentative;
√ teme pentru acasa;


Ritm de invatare

In functie de timpul disponibil si de preferinta dumneavoastra, puteti opta pentru:
curs complet (toate pachetele de curs intr-o singura expeditie);
ritm normal de studiu (1 pachet de curs pe luna, continand 1 caiet cu 2 lectii sau un modul, temele pentru acasa si CD-ul/caseta corespunzatoare);
ritm rapid (2 sau 3 pachete de curs pe luna);
ritm lent (1 pachet de curs la 2 luni).
Daca doriti sa asimilati materia intr-o perioada scurta de timp, puteti opta pentru ritmul rapid sau curs complet. Astfel veti obtine mai repede certificatul de absolvire si puteti beneficia de reduceri suplimentare!


Primiti pachetul de curs la adresa dorita

Cursantii primesc prin Posta pachetul de curs ce cuprinde toate materialele necesare studiului.
- Puteti primi pachetul de curs direct acasa, la cutia postala.
Pachetul de curs are formatul A4. Asigurati-va ca dimensiunile cutiei postale sunt de minim 22 x 30 x 1 cm.
- Puteti primi pachetul de curs la serviciu.
Asigurati-va ca are cine sa primeasca pachetele sau cutia postala are dimeniunile minim 22 x 30 x 1 cm.
- Puteti primi pachetul de curs la oficiul postal de care apartineti.
Pentru a putea ridica pachetul de la oficiul postal, adresa cu care va inscrieti trebuie sa coincida cu adresa din buletin sau cartea de identitate.


Modalitati de plata

Aveti posibilitatea de a achita pachetul de curs intr-un interval de 15 de zile de la data emiterii facturii, folosind una din urmatoarele modalitati de plata:
Nou: plata online direct din contul dumneavoastra de student, in sectiunea "Status cont".
la ghiseele Bancpost, Garanti sau Raiffeisen, in baza facturii Eurocor primite in pachetul de curs si a unui act de identitate (BI/CI). Nu trebuie sa aveti cont deschis la banca! In plus, in calitate de cursant Eurocor, nu veti plati niciun comision de transfer al sumei de plata!
la oficiile postale, prin intermediul mandatului postal pe care il veti gasi gata completat si anexat in partea de jos a documentului numit "Situatia financiara". Documentul insoteste fiecare colet primit.
prin ordin de plata - in cazul in care alegeti aceasta modalitate de plata, va rugam sa nu uitati sa mentionati numarul facturii si numarul de cursant.
Pentru cursurile achizitionate integral, plata se face ramburs, la primirea coletului.


Conturi Eurocor (lei)

BANCPOST: IBAN RO36 BPOS 8500 2718 332R OL01
RAIFFEISEN BANK: IBAN RO74 RZBR 0000 0600 1194 2962
GARANTI BANK: RO92 UGBI 0000 1720 0212 1RON
ING BANK: IBAN RO79 INGB 0001 0081 9090 8910


Profesorul personal

Din echipa didactica a Institutului fac parte profesori universitari, specialisti si practicieni de elita.
Pe tot parcursul studiului, fiecare cursant beneficiaza de asistenta unui profesor personal al carui rol este acela de a-l ajuta si indruma in intelegerea corecta a informatiilor prezentate in curs.
Dupa parcurgerea si asimilarea materiei lectiei, cursantul rezolva tema online, din contul de student, sau o trimite pe adresa Eurocor, in plicul pe care il gaseste in pachetul de curs. Pentru raspuns, se anexeaza un plic autoadresat, timbrat conform tarifelor postale in vigoare. Profesorul va corecta tema, pe care cursantul o va primi prin posta in scurt timp.


Intreruperea studiului

Intrerupere temporara: In cazul in care va confruntati cu situatii care va impiedica, pentru o anumita perioada de timp, sa continuati cursul (concediu, motive de sanatate, deplasari etc.), puteti intrerupe temporar studiul. In acest caz, va rugam sa ne anuntati intentia dumneavoastra telefonic sau in scris. Durata intreruperii este de pana la 3 luni, timp in care nu veti primi lectiile si, fireste, nu veti plati. Dupa aceasta perioada, cursul va fi reluat de la lectia de la care ati solicitat intreruperea, fara a mai fi necesara o notificare prealabila. Intreruperea temporara o puteti solicita ori de cate ori doriti pe parcursul desfasurarii cursului.

Incetarea studiului: Daca doriti sa intrerupeti definitiv studiul inainte de finalul cursului, va rugam sa ne anuntati cu 3 luni inainte. Dupa anuntarea intentiei de renuntare, trebuie sa achitati toate pachetele pe care le primiti in aceasta perioada, acestea fiind pregatite in avans.


Certificate de absolvire

Certificatul de absolvire Eurocor - odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Recapitulati intreaga materie, rezolvati testul si trimiteti-l pe adresa Eurocor pentru a fi corectat de catre profesorul dumneavoastra. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine, suficient si insuficient (in functie de punctajul realizat). In cazul in care obtineti calificativul "insuficient" puteti primi o alta varianta a testului final. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii - pentru cursurile autorizate, absolventii nostri pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in alte tari din Uniunea Europeana!


Corespondenta

Corespondenta pe care o vom purta nu trebuie sa se limiteze numai la trimiterea pachetelor de curs si a temelor, ci, in masura in care doriti acest lucru, vom fi bucurosi sa primim scrisorile dumneavoastra in care sa va exprimati eventualele sugestii si observatii referitoare la cursuri si la colaborarea cu Eurocor.
Ne puteti trimite corespondenta prin:
posta: Institutul Eurocor, C.P. 61-15, cod 041293, sector 4, Bucuresti
e-mail: contact@eurocor.ro


Informatii suplimentare

√ Pentru cei care doresc sa urmeze doar cursul prin corespondenta, trimiterea temelor nu este obligatorie. In schimb, daca doriti sa obtineti si Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii, trebuie sa trimiteti toate temele pentru corectare pana in momentul participarii la programul fata-n fata.

√ Deoarece sumele achitate de dumneavoastra ne parvin dupa cateva zile, se poate intampla ca ultima plata sa nu apara in evidenta trimisa. Cu certitudine, aceasta se va regasi in "Situatia financiara" a lunii urmatoare si in contul de student din site. Va sfatuim sa pastrati chitantele primite in momentul achitarii, pentru eventuale reclamatii.

√ In situatia in care ati ratacit mandatul postal primit in pachetul de curs, puteti efectua plata utilizand un alt formular de la orice oficiu postal.

√ Materialele didactice pe care nu le-ati ridicat de la posta vor fi expediate inca o data.

√ Va rugam sa va adresati serviciului nostru de Relatii cu Publicul pentru orice nelamurire.

Copyright © 2018 Institutul Eurocor. Toate drepturile rezervate.   Cursuri Eurocor   Contact   Cursuri Engleza
Limba Engleza   Cursuri Germana   Cursuri Cosmetica   Cursuri Machiaj   Cursuri Contabilitate
inscriere curs