contact cursuri resurse umane
cursuri eurocor
cursuri resurse umane autorizatecursuri resurse umanemetoda de studiu resurse umaneinscriere cursuri resurse umanegratuit lectie demo curs resurse umane
Inspector Resurse Umane   Inspector Protectia Muncii   Specialist Recrutare si Evaluare Resurse Umane
Managementul Resurselor Umane
curs managementul resurselor umane
managementul resurselor umane

Managementul Resurselor Umane – Cum invat?

"Scopul vietii este dezvoltarea personala. Intelegerea perfecta a naturii fiecaruia - iata de ce ne aflam aici..." spunea scriitorul Oscar Wilde.


Dinamica mediului de afaceri actual presupune nu doar recrutarea pentru companie a unor buni specialisti, ci si pastrarea acestora si asigurarea unui climat propice dezvoltarii. Companiile de succes au la baza oameni care stiu sa se perfectioneze continuu. Poti sa fii chiar tu persoana cheie din companie care gestioneaza evolutia resurselor umane! Cursul EUROCOR acopera tematica foarte ampla a managementului resurselor umane. Fiecare din cele 16 module este conceput si prezentat intr-o maniera speciala, care iti va permite sa parcurgi cu mai multa usurinta materialul de curs.


Structura didactica a modulelor debuteaza cu precizarea obiectivelor si o parte de introducere; toate acestea au rolul de a-ti directiona invatarea. Cursul poate fi parcurs fara efort datorita schemelor, tabelelor si graficelor care structureaza eficient materia. Notiunile importante sunt fixate cu ajutorul numeroaselor exemple din activitatea zilnica a unei companii.


Metoda de studiu EUROCOR este una dinamica, interactiva. Iti vei testa in mod curent cunostintele dobandite cu ajutorul exercitiilor. In plus, iti vor fi propuse teme de reflectie. Pentru a intelege mai bine termenii de specialitate prezentati in material, ai la dispozitie sectiunea de vocabular. La finalul fiecarui modul vei gasi o recapitulare a principalelor notiuni. In plus, tema pentru acasa va fi corectata de profesorul tau personal, acum avand la dispozitie si serviciul gratuit Teme Online.


Bucura-te, ACUM, de beneficiile studiului alaturi de EUROCOR, o investitie in viitorul tau! Pentru a te familiariza cu metoda de studiu, Eurocor iti ofera GRATUIT o lectie demonstrativa. Alaturi de programa de studiu gasesti si sectiuni reprezentative pentru toate unitatile de structura ale unui curs: notiuni teoretice, exemple, exercitii, recapitulari, teme pentru acasa etc.


Beneficiezi si de o metoda rapida si eficienta de primire a cursurilor:
Primesti lunar, pachetul de curs, la adresa dorita!
In fiecare luna, studentii Eurocor primesc prin Posta pachetul de curs ce cuprinde toate materialele necesare studiului.


√ Poti primi pachetul de curs direct acasa, la cutia postala.
Pachetul de curs are formatul A4. Asigura-te ca dimensiunile cutiei postale sunt de minim 22 x 30 x 1 cm.
√ Poti primi pachetul de curs la serviciu.
Asigura-te ca are cine sa primeasca pachetele sau cutia postala are dimeniunile minim 22 x 30 x 1 cm.
√ Poti primi pachetul de curs la oficiul postal de care apartii.
Pentru a putea ridica pachetul de la oficiul postal, adresa cu care te inscrii trebuie sa coincida cu adresa din buletin sau cartea de identitate.


managementul resurselor umane In plus, in masura in care apar modificari in ceea ce priveste schimbarea domiciliului, serviciului sau pur si simplu se doreste modificarea expeditiei, Departamentul Relatii Cursanti iti sta la dispozitie la tel. 021.33.225.33 sau la adresa de e-mail: infoexpeditii@eurocor.ro, pentru a opera modificarile solicitate.

Ce invat?
Cum invat?
Ce obtin la final?
Cum platesc?
Inscrie-te la curs

gratuit lectie demo resurse umane
Copyright © 2018 Institutul Eurocor. Toate drepturile rezervate.   Cursuri Eurocor   Contact   Cursuri Engleza
Limba Engleza   Cursuri Germana   Cursuri Cosmetica   Cursuri Machiaj   Cursuri Contabilitate
inscriere curs