contact cursuri resurse umane
cursuri eurocor
cursuri resurse umane autorizatecursuri resurse umanemetoda de studiu resurse umaneinscriere cursuri resurse umanegratuit lectie demo curs resurse umane
Inspector Resurse Umane   Inspector Protectia Muncii   Specialist Recrutare si Evaluare Resurse Umane
Managementul Resurselor Umane
curs inspector resurse umane
inspector resurse umane

Inspector Resurse Umane – Cum invat?

Fiecare lectie din cadrul cursului de Inspector resurse umane de la EUROCOR trateaza un anumit domeniu de interes, tematica cursului acoperind diverse situatii pe care le regasesti in activitatea zilnica a unei companii. Cursul are un pronuntat caracter practic; contine numeroase exemple si exercitii care te vor ajuta sa asimilezi mai usor informatia prezentata. Fiecare lectie se incheie cu intrebari recapitulative si cu un rezumat ce sintetizeaza principalele notiuni din cuprins. Vei gasi anexate la unele lectii si formularele intrebuintate de inspectorul de resurse umane pentru diverse raportari.


Vei parcurge usor si rapid notiunile noi datorita simbolurilor grafice care semnaleaza definitiile si informatiile importante sau exercitiile pe care le ai de rezolvat.


Vei dobandi in timp record pregatirea de specialitate necesara desfasurarii acestei profesii, chiar daca nu ai experienta in domeniu. Daca lucrezi deja, acest curs este un bun prilej pentru ati imbogati cunostintele. Rezolvarea diverselor exercitii te va ajuta sa dobandesti abilitatile necesare pentru a solutiona diverse probleme care pot aparea intr-o companie, din punct de vedere al resurselor umane.


La sfarsitul fiecarei lectii se gaseste o tema pentru acasa, pe care, dupa rezolvare, o poti trimite spre corectare profesorului personal. Acesta iti va sta la dispozitie pe toata durata cursului si te va indruma atunci cand ai nevoie.


Ai sansa sa te convingi, ACUM, de beneficiile studiului alaturi de EUROCOR, o investitie in viitorul tau! Pentru a te familiariza cu metoda de studiu, Eurocor iti ofera GRATUIT o lectie demonstrativa. Alaturi de programa de studiu gasesti si sectiuni reprezentative pentru toate unitatile de structura ale unui curs: notiuni teoretice, exemple, exercitii, recapitulari, teme pentru acasa etc.


Mai ai la dispozitie si o metoda rapida si eficieta de primire a cursurilor:
Primesti lunar, pachetul de curs, la adresa dorita!
In fiecare luna, studentii Eurocor primesc prin Posta pachetul de curs ce cuprinde toate materialele necesare studiului.


√ Poti primi pachetul de curs direct acasa, la cutia postala.
Pachetul de curs are formatul A4. Asigura-te ca dimensiunile cutiei postale sunt de minim 22 x 30 x 1 cm.
√ Poti primi pachetul de curs la serviciu.
Asigura-te ca are cine sa primeasca pachetele sau cutia postala are dimeniunile minim 22 x 30 x 1 cm.
√ Poti primi pachetul de curs la oficiul postal de care apartii.
Pentru a putea ridica pachetul de la oficiul postal, adresa cu care te inscrii trebuie sa coincida cu adresa din buletin sau cartea de identitate.


inspector resurse umane In plus, in masura in care apar modificari in ceea ce priveste schimbarea domiciliului, serviciului sau pur si simplu se doreste modificarea expeditiei, Departamentul Relatii Cursanti iti sta la dispozitie la tel. 021.33.225.33 sau la adresa de e-mail: infoexpeditii@eurocor.ro, pentru a opera modificarile solicitate.

Ce invat?
Cum invat?
Ce obtin la final?
Cum platesc?
Inscrie-te la curs

gratuit lectie demo resurse umane
Copyright © 2018 Institutul Eurocor. Toate drepturile rezervate.   Cursuri Eurocor   Contact   Cursuri Engleza
Limba Engleza   Cursuri Germana   Cursuri Cosmetica   Cursuri Machiaj   Cursuri Contabilitate
inscriere curs