contact cursuri resurse umane
cursuri eurocor
cursuri resurse umane autorizatecursuri resurse umanemetoda de studiu resurse umaneinscriere cursuri resurse umanegratuit lectie demo curs resurse umane
Inspector Resurse Umane   Inspector Protectia Muncii   Specialist Recrutare si Evaluare Resurse Umane
Managementul Resurselor Umane
curs inspector protectia muncii
inspector protectia muncii

Inspector Protectia Muncii – Cum invat?

"Nu lasa pe maine ce poti face astazi..." Parafrazand acest stravechi proverb romanesc, se stie astazi ca inspectorul de protectia muncii nu isi permite sa fie neglijent si sa nu-si indeplineasca sarcinile. De calitatea activitatii sale depinde siguranta, sanatatea si uneori poate chiar viata lucratorilor. Amatorismul in aceasta activitate poate avea consecinte grave. Din acest motiv, daca vrei sa fi un profesionist in acest domeniu, este vital sa te pregatesti temeinic. Eurocor este alaturi de tine!


Prin metoda moderna si accesibila de invatare propusa de EUROCOR vei asimila rapid informatiile necesare si vei dobandi abilitatile optime pentru a fi un bun inspector de protectia muncii. La inceputul fiecarui modul din cele 16 cate cuprinde cursul, sunt enuntate obiectivele care surprind principalele cunostinte si deprinderi pe care trebuie sa le ai la sfarsitul studiului.


Definitiile si notiuniile noi sunt asimilate fara efort datorita exemplelor si exercitiilor complexe. In plus, apar si teme de reflectie, prin care se valorifica experienta anterioara sau carora trebuie sa le acorzi o atentie deosebita! Metoda de studiu EUROCOR este accesibila oricui. Definitiile, notiunile noi si informatiile importante sunt marcate prin cuvinte-cheie pe marginea textului, semnaland aspectele discutate. Grafica dinamica, atractiva, te ajuta sa retii totul mai usor.


Imaginile, schemele si tabelele iti sunt folositoare pentru sistematizarea materialului. Din cand in cand, te relaxezi datorita desenelor hazlii, pentru ca la Eurocor, invatatul este o adevarata placere! Pentru a-ti sistematiza cat mai bine notiunile acumulate, ai la dispozitie o sectiune de recapitulare. Rezolva repede tema pentru acasa si trimite-o profesorului tau personal care te va indruma pas cu pas!


Bucura-te, ACUM, de beneficiile studiului alaturi de EUROCOR, o investitie in viitorul tau! Pentru a te familiariza cu metoda de studiu, Eurocor iti ofera GRATUIT o lectie demonstrativa. Alaturi de programa de studiu gasesti si sectiuni reprezentative pentru toate unitatile de structura ale unui curs: notiuni teoretice, exemple, exercitii, recapitulari, teme pentru acasa etc.


Beneficiezi si de o metoda rapida si eficienta de primire a cursurilor:
Primesti lunar, pachetul de curs, la adresa dorita!
In fiecare luna, studentii Eurocor primesc prin Posta pachetul de curs ce cuprinde toate materialele necesare studiului.


√ Poti primi pachetul de curs direct acasa, la cutia postala.
Pachetul de curs are formatul A4. Asigura-te ca dimensiunile cutiei postale sunt de minim 22 x 30 x 1 cm.
√ Poti primi pachetul de curs la serviciu.
Asigura-te ca are cine sa primeasca pachetele sau cutia postala are dimeniunile minim 22 x 30 x 1 cm.
√ Poti primi pachetul de curs la oficiul postal de care apartii.
Pentru a putea ridica pachetul de la oficiul postal, adresa cu care te inscrii trebuie sa coincida cu adresa din buletin sau cartea de identitate.


inspector resurse umane In plus, in masura in care apar modificari in ceea ce priveste schimbarea domiciliului, serviciului sau pur si simplu se doreste modificarea expeditiei, Departamentul Relatii Cursanti iti sta la dispozitie la tel. 021.33.225.33 sau la adresa de e-mail: infoexpeditii@eurocor.ro, pentru a opera modificarile solicitate.

Ce invat?
Cum invat?
Ce obtin la final?
Cum platesc?
Inscrie-te la curs

gratuit lectie demo resurse umane
Copyright © 2018 Institutul Eurocor. Toate drepturile rezervate.   Cursuri Eurocor   Contact   Cursuri Engleza
Limba Engleza   Cursuri Germana   Cursuri Cosmetica   Cursuri Machiaj   Cursuri Contabilitate
inscriere curs